Varausasteesi 50% asti ilmaiseksi

Sinulla on siis kotisivut, saatavuuskalenterit ja kauniit, laadukkaat valokuvat. Nyt tuleekin se jännittävä osio: antaa ihmisten nähdä kaikki tämä.

Hakukoneoptimointi on muutakin kuin kasa avainsanoja

Todellisuudessa suurin osa hakukoneista rankaisevat sellaisesta. Se on vanhanaikainen lähestymistapa, joka on jo vuosia sitten unohdettu.

Sisältö merkitsee

Ja me tiedämme kuinka optimoida kotisivut niin, että ne näkyvät hakutuloksien etusivulla. Miksi maksaa mainostamisesta, jos voit päästä korkeammalle listassa ilmaiseksi?

Keskittymisemme matkailuyrityksiin vain antaa meille etuoikeuden tietää juuri mitä sanoja käyttää ja miten kolmella eri kielellä.

Se on myös teknistä

Hakukoneet ovat fiksuja. Ne tietävät mitä nykyaikaiset netinkäyttäjät hakevat ja siksi antavat teknisesti optimoituja tuloksia.

Se tarkoittaa turvallisuutta, nopeutta ja mobiiliystävyyttä.

Käytätkö oikeanlaista SSL-sertifikaattia? Onko kotisivusi turvallinen botteja vastaan? Kuinka nopeasti sivusi latautuu? Onko sillä edes sivukarttaa?

Nämä ovat vain joitain asioita kun luomme kotisivuja. Ne ovat tarpeellisia asioita, eivätkä maksa yhtään enempää.

Mikä onkaan “se juttu”?

Emme ole pelkästään IT-yhtiö. Olemme myös suomalainen matkatoimisto.

Ja sehän tarkoittaa sitä, että meillä on valmis tietokanta innokkaista juuri sinulle sopivista varausasiakkaista.

Kun rekisteröit kiinteistösi varausjärjestelmäämme, jokainen kiinteistösi synkronoituu kotisivujemme kanssa automaattisesti ja jokainen asiakkaamme on myös sinun asiakkaasi.

Varausjärjestelmämme on yhtä tehokas niin matkatoimistoille, kuin sinulle itsellesi. Kaikki kiinteistösi ovat heti kaikkien matkatoimistokumppaniemme käsillä ja näkyvät uutiskirjeissämme.

Me haluamme työskennellä kanssasi. Haluamme kasvaa kanssasi. Haluamme olla kumppaneitasi. Mikään varaamisyhtiö ei tarjoa tätä mahdollisuutta.

Kasvetaanko yhdessä? Sittenhän se tehdään!