Muut palvelut

Webhotelli ja domain

Me tarjoamme webhotelli- ja domain-palveluita. Palvelumme ovat nopeat ja turvalliset. Löytyy suurta levytilaa ja domain-päätteiset sähköpostiosoitteet. Meillä on olemassa omat vuokratut serverit, mikä kertoo palvelun turvallisuudesta.

Markkinointi

Kun kotisivu julkaistaan, nousee kysymykseksi sen markkinointi. Meillä on mahdollisuus ohjata asiakkaamme Sunraytravelsiltä juuri sinun luokse, kun tilaatkotisivun meiltä. Lisäämme sinut meidän mökkihakemistoon. Pidämme huolen kotisivujesi sisäisestä, ulkoisesta ja teknisestä hakukoneoptimoinnista. Hakusanamainonnalla taas saamme kotisivullesi potentiaalisia asiakkaita.

Valokuvaus

Tarjoamme valo- ja videokuvaus mahdollisuutta, jotta voit saada materiaalia kotisivuillesi. Käytössämme on myös drone-robootti kopterikuvausta varten.

Kuvallinen viestintä on olennainen osa kotisivuja. Ei ole sama millaisia kuvia nettisivuilla julkaistaan, vaan laadukkaat kuvat antavat positiivisen kuvan juuri sinun mökistä. Lisäksi valokuvista voi tekstin lisäksi saada lisäinformaatiota loma-asunnosta. Kun kuvamateriaalia on paljon , on lopputuloksena laadukas kotisivu ja iloiset asiakkaat.

Sisällöntuotanto

Sinun puolesta voimme kirjoittaa informatiivista ja laadukasta tekstisisältöä. Osaamme tuottaa selkeätä ja napakkaa tekstiä. Tiedämme asiakkaasi ja huomioimme tätä kirjoittaessamme. Jos haluat kirjoittaa mieluummin itse, me voimme halutessasi oikolukea tekstit.

Monikielisyys

Me voimme toteuttaa kotisivusi jopa kolmella eri kielellä. On mahdollista tilata verkkosivut englanniksi ja venäjäksi. Ulkomaalaisia turisteja tulee paljon ja etenkin Venäjän puolelta. Tämä helpottaa ja nopeuttaa mökin vuokraamisen.

Ylläpitopalvelu

Meiltä saat luotettavan ylläpidon kotisivullesi. Ylläpidon tärkeänä asiana on vakauden takaaminen. Huolehdimme siitä että, ulkopuoliset uhat eivät pääse aiheuttamaan haittaa verkkosivujen toimivuudelle.

Näin pidämme huolta nettisivustasi