Paranna kommunikointisi vieraiden kanssa räätälöidyillä sähköpostiviesteillä 

Älä tuhlaa aikaasi sähköpostiviestien kirjoittamiseen ja lähettämiseen.  

Luo haluamasi sähköpostimallit helposti käyttämällä dynaamiset muuttujat kuten asiakkaan nimi, lähtö- ja tuloajat, varauksen kesto, maksuerittely ja laskujen eräpäivät. Varausjärjestelmä täyttää nämä tiedot puolestasi ja lähettää ne vieraillesi automaattisesti. 

Lisäksi voit muokata sähköpostimallien ulkoasua brändisi näköisiksi niin asiakkaasi muistavat yrityksesi varmasti. 

Aloita käyttö

Parempi palvelu, vähemmän töitä 

Kuvittele kuinka paljon aikaa säästäisit, jos sinun ei tarvitsisi lähettää enää yhtään sähköpostiviestiä vieraillesi. Kuvittele mihin voisit käyttää tätä aikaa paremmin. 

WebiaBooking hoitaa nimittäin kaikki sähköpostiviestit puolestasi. Valitse jo olemassa olevat automaattisesti lähtevät muistutukset, vahvistukset ja ilmoitukset, ja tee niistä haluamasi näköiset. 

Päätä itse, minkä tiedot haluat antaa asiakkaalle ja milloin. Vältä turhia sähköpostikyselyitä vastaamalla usein kysyttyihin kysymyksiin etukäteen. Saa asiakas tuntemaan tervetulleeksi lähettämällä henkilökohtaiset, yrityksesi brändimukaiset sähköpostiviestit. 

Tutustu ominaisuuksiin Aloita käyttö

Helppo monikielisyys 

Haluatko antaa ulkomaalaisille asiakkaille lisätietoa mitä kotimaan asiakas ei välttämättä tarvitse? 

WebiaBooking tukee useat kielet: suomi, englanti, venäjä ja saksa. Voit räätälöidä jokainen sähköpostimalli näillä kielillä helposti samasta ikkunasta. Kaikki dynaamiset muuttujat kuten majoituksen tai aktiviteetin nimi ovat valmiiksi käännettynä puolestasi eli voit kopioida kaikki tekemäsi sähköpostimallit ja vaihtaa vain kirjoittamasi teksti. 

Lisäksi vaikka sähköpostiviestit ja laskut lähtevät asiakkaalle hänen valitsemalla kielellään, sinä saat kaikki vahvistuksen aina omalla kielellä ja kaikki laskut säilyvät järjestelmässä suomen kielellä kirjanpitoa varten. 

Katso hinnasto Aloita käyttö

Kiitos tästä teidän varauskalenterista! Viime päivinä suomalaiset ovat innostuneet varaamaan mökkejä ja monet ovat tehneet varauksen kalenterin kautta. Minulta on säästynyt sen ansiosta paljon aikaa, kun ei ole tarvinnut sähköposteja kirjoitella, sen kuin on vain varauksen vahvistanut.

Honkalomat

Varaa maksuton esittelykierros

Haluatko nähdä WebiaBooking käytössä ja tutustua sen ominaisuuksiin? Tiimimme käy mielellään koko varausjärjestelmä läpi kanssasi 30-minuutin pituisessa Microsoft Teams tapaamisessa. Autamme sinua tarvittaessa myös käyttöönotossa ja asetuksien säätämisessa.

Varaa aika

Tee kotisivuistasi kannattavin myyntikanava

Lukuisat matkailuyrittäjät käyttävät jo varausjärjestelmää omilla nettisivuilla. Varauksia virtaa ja saamamme palautteet puhuvat puolestaan.

Kokeile heti