Lomamökkien video- ja valokuvaus

Tiesitkö, että alle viidessä sekunnissa päätetään, onko kiinteistösi sivu huomionarvoinen?

Matkailu ei kuitenkaan ole sellaista, mitä käydään kaupassa katsomassa ja kokeilemassa. Matkailija ei voi tietää mihin sitoutuu, ellet näytä sitä kunnolla.

Valokuvat ovat mitä parhain ja hyödyllisin työkalu sellaiseen.

Omalla tavallaan kuin Tinder

Kuvittele lukevasi tarkkaa kuvausta kaksikerroksisesta juuri remontoidusta huvilasta ihanan järven rannalla, jossa kaikki kodinkoneet ja mukavuudet ovat ajan tasalla. Sitten näet viisi pienikokoista huonosti valaistua ja sommiteltua kuvaa siitä. Mihin luottaisit tässä vaiheessa?

Jos itse valitsit kuvasi, potentiaaliset asiakkaasi näkevät nämä myös.

Kerro tarina

Mökkisi kuvilla on yksi tehtävä: kertoa matkailijalle suoraan mistä he maksavat. Se on tarina, jonka myötä päätät kuinka arvokas mökkisi on.

Luottamus Korkealaatuisten kuvien ansiosta kotisivusi ovat ammattimaisen näköiset ja herättävät luottamuksen.

Hehkutus Näytä kaikki kivat jutut, mitä mökkialueestasi löytyy. Ihana auringonlasku? Kaunis terassi? Jos et näytä näitä, vieraasi eivät välttämättä varaa mökkiäsi.

Ehostus Mitä houkuttelevammalta kiinteistösi näyttää, sitä suurempi mahdollisuus matkailijalla on tulla sinne. Ja se on fakta. Joten teepä pedit, pöyhytä tyynyt ja ota kuvia, jotta mökkisi varataan heti.

Myy kokemus

Lähes 90% aivokokemuksistamme ovat visuaalisia. Kirjoitettuun tekstiin verrattaen ihmisaivot vastaanottavat tietoa jopa 60 000 kertaa nopeammin. Sosiaalisen median aikana videoilla ja kuvilla on 50% suurempi mahdollisuus tulla jaetuksi ja viraaliksi.

Videot ovat nykyään muutenkin tärkeitä ja kaikkihan niitä katsovat ja jakavat kokemuksiaan niiden kautta.

Eiköhän anneta sille siis mahdollisuus.

Nätti mökki rannalla kuulostaa hienolta, mutta todellisen kuvauksellisen lomakokemuksen näyttäminen Suomen maaseudulla näyttää ja kuulostaa vielä paremmalta.

Näytä vierailijoillesi asiat, joita tehdään, minne mennään ja mitä nähdään. Näytä tulevia muistoja ja kokemuksia, joita voi jakaa muiden kanssa.

Ota vain hyviä kuvia ja pari videota.

Tahdotko myytäviä kuvia?

No me teemme sen.