Luotettava digikumppani

Me haluamme olla sinulle hyödyksi

Webia on vuonna 2019 perustettu kouvolalainen digitoimisto, jolla on pitkät ja syvät suhteet matkailualaan. Pääasiassa teemme verkkosivuja varausjärjestelmillä matkailualan pienyrittäjille ja olemme heidän tukenansa digiasioissa.

Tuotteissamme arvostamme eniten laatua, kehitystä ja rehellisyyttä.

Digipalveluiden ei nimittäin tarvitse olla pelottavia. Eikä niiden tarvitse olla huijausta. Niistä voi – ja pitäisi – olla hyötyä.

Meidän missiomme on olla luotettava digikumppani, joka oikeasti auttaa. Me haluamme tehdä sinulle tuottoa ja me haluamme antaa asiakkaillesi yhtä hyvää palvelua verkossa kuin mitä he saavat sinulta livenä. Yksinkertaistamalla matkailualan mutkat, me haluamme antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen, mitä osaat ja haluat tehdä.

Emme ole myyntimiehiä. Emme oikeastaan osaa myydä lainkaan.

Olemme kehittäjiä, suunnittelijoita, ongelman ratkaisijoita, matkailualan asiantuntijoita ja matkailijoita. Tunnemme hyvin, kuinka kiireistä matkailuyrittäjyys on. Tiedämme vielä paremmin, kuinka hankalaa matkailijoiden on löytää haluamansa palvelu verkossa. Puhumattakaan kuinka hankala sitä on varata.

Siksi kehitämme ratkaisuja, jotka parantavat kilpailukykyä, nostavat näkyvyyttä ja antavat pienillekin yrityksille hyvät työkalut menestykseen.