Laadukkaat kotisivut

Kotisivusi ovat näyteikkunasi. Annamme tuleville asiakkaillesi positiivisen kuvan tarjonnastasi. Luomme yhteistyössä sinun kanssa kotisivut, jotka nostavat myyntiäsi. Helpoitamme ja nopeutamme kanssakäymistä asiakkaidesi kanssa.

Miksi uudet ja nykyaikaiset kotisivut?

Nykyaikaisuus

Nykyaikaisilla nettisivuilla et menetä asiakkaita. Jos asiakas huomaa sivun toimivan huonosti tai latautuvan hitaasti, hän keskeyttää niiden selaamisen. Jopa 93 % ihmisistä toimii näin, mikäli haluama tieto ei löydy muutamissa sekunneissa.

Toimivuus

Kotisivujen toimivuudella on suuri merkitys jatkaako potentiaalinen asiakkaasi sivujen selaamista ja ottaako hän teihin yhteyttä. Saatte lisättyä yhteydenottojen määrää.

Responsiivisuus

Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivusto taipuu ongelmitta erilaisille näytöille, mukaanlukien mobiililaitteille. Tämä on nykyaikaista, sillä suurin osa ihmisistä hakee informaatiota loma-asunnoista ja vuokraa niitä puhelimella. On tärkeätä, että asiakkaasi näkevät tyylikkäät sivusi haluamallaan laitteella. Responsiivisen suunnittelun myötä sivujen ylläpito ja päivittäminen helpottuu huomattavasti.

Turvallisuus

Sivumme tehdään kotimaisella laadulla. Varmistamme kotisivusi toimivuuden. Meillä on hallinnassa omat vuokratut serverit, mikä lisää sivuston turvallisuutta.

Asiakaslähtöisyys

Lähtökohtana on asiakaslähtöisyys toteutamme kotisivunne tarpeitenne vastaavaksi, huomioiden vahvuudenne. Jotta kotisivunne palvelisivat teidän asiakkaita, sivua päivitetään ja muutetaan tarpeidesi mukaan.

Hakukoneoptimointi

Kotisivunne ovat teknisesti hakukoneoptimoituja. Toiminto lisää sivullesi näkyvyyttä, kun löydyt ensimmäisten joukossa potentiaalisten asiakkaiden hakutuloksissa. Tämä kasvattaa myyntiäsi, koska löydyt alueen kilpailijoista ensimmäisenä. Hoidamme sinulle sivuotsikot ja meta-tägit. Luomme sinulle tarvittaessa Google Analytics-kävijäseurantatilin, jotta voit seurata keitä sivullasi vierailee.

Kotisivun suunnittelu

Tuotamme laadukkaan ja ainutlaatuisen kotisivusi kohderyhmäsi ja sinun tarpeesi huomioiden. Sivut luodaan tiiviissä yhteistyössä sinun kanssa. Kotisivun ulkoasu on enemmän kuin visuaalinen kokemus, se on pohjana asiakkaasi käyttökokemukselle. Hyvällä graafisella suunnittelulla annat asiakkaillesi erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Sivun pitää olla helppokäyttöinen ja ihmisen on pystyttävä nopeasti navigoimaan haluamaansa paikkaan.

Kotisivun ylläpito

Meiltä saat tarvittaessa luotettavan ylläpidon kotisivullesi. Sinun ei tarvitse enää huolehtia toimivuudesta eikä turvallisuudesta. Hoidamme kaikki päivitykset puolestasi, sekä teemme tarvittaessa muutoksia sisältöön.

Näin pidämme huolta nettisivustasi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä