Webian ensimmäinen asiakas oli meidän oma matkatoimisto

Vuonna 2013, ennen kuin Webia oli edes idea omassa päässäni, minä perustin pienen incoming matkatoimiston, joka oli erikoistunut räätälöityihin, usein luksusluokan matkoihin Suomeen. Törmäsin yhteen matkailualan suurimmista ongelmista jo heti samana vuonna: useimmilla palveluntarjoajilla ei ollut mitään varausjärjestelmää käytössä ja kaikki varaukset oli tehtävä puhelimitse tai sähköpostitse. Tämä malli ei näyttänyt johtavan menestykseen.

Niinpä vuonna 2017 me aloitimme toteuttamaan varausjärjestelmää, jonka tarkoitus oli tyydyttää matkailualan yritysten, yksittäisten matkailijoiden ja tietysti meidän ja samalla muiden matkatoimistojen tarpeet.

Ennen Webiaa, emme pystyneet löytämään yhtään kustannustehokasta ratkaisua, jossa olisi kaikki meille tarvittavat ominaisuudet.

Jossain vaiheessa me jopa ostimme valmiin varausjärjestelmän ja palkkasimme backend kehittäjän räätälöimään sitä juuri meidän tarpeisiimme. Sen teknologia oli kuitenkin niin vanhentunut ja sen käyttö niin monimutkainen, että luovuimme siitä ideasta hyvin pian. Sen tilalle tuli täysin uusi, täysin meidän suunnittelema ja kehittämä WebiaBooking.

Tänä päivänä Webia tarjoaa täyden digipalvelupaketin matkailuyrittäjille, verkkosivuista varausjärjestelmällä sisällön tuotantoon ja verkkomainontaan.

Oikeasti hyvä tuote

Webian tiimi on pieni ja intohimoinen. Missiomme on rakentaa tuote, joka on tehokas mutta erittäin helppokäyttöinen. Haluamme että kaikki asiakkaamme menestyvät.

Jos sinusta tuntuu että:

Käytät useita tunteja päivässä puhelinsoittojen ja sähköpostien vastaamiseen,

Menetät asiakkaita liiallisen kommunikaation takia,

Varausten seuranta on hankala,

Olet eksyksissä digiasioissa,

Tarjoamasi palvelut eivät myy yhtä hyvin kuin haluaisit…

Tiedämme miltä se tuntuu. Ja olemme täällä auttamassa sinua.

Haluatko jutella lisää?

Varaa ilmainen konsultaatioaika ja katsotaan yhdessä mitä voimme tarjota yrityksellesi.

Ota meihin yhteyttä