Paikalliset palvelut yhdelle alustalle

WebiaBookingin avulla pystyt yhdistämään alueen majoitukset ja aktiviteettipalvelut sekä kaikki niihin kuuluvat lisäpavelut mille tahansa nettisivuille.

Jo etusivulla oleva superhaku ja useat suodattimet auttavat asiakasta löytämään haluamansa palvelut nopeasti, ilman ärsytystä. Täysin integroidut varauskalenterit sallivat tuotteiden ja palveluiden varauksen suoraan hakemiston nettisivuilla.

WebiaBooking sopii Visit-sivustoille, yritysyhdistyksille ja jopa matkatoimistoille.

Tutustu varausjärjestelmään

Räätälöity alan tarpeisiin

WebiaBooking sopii niin pienille kuin isoille matkailuyrityksille.

Sitä on helppo käyttää ja se integroituu nettisivuille saumattomasti.

WebiaBooking on pilvipalvelu. Hakemisto asennetaan WordPress nettisivuille lisäosana, joka ei häiritse muun sisällön. Tuotekortit ovat täysin räätälöityjä.

Jokainen omistaja ylläpitää ja päivittää omat tuotteensa suoraan omasta hallintapaneelista. Se ei vie aikaa eikä rahaa. Tiedot päivittyvät sivustolla automaattisesti.

Tutustu hallintapaneeliin

Maksuton yrittäjille

WebiaBookingin käyttö ei maksa yksittäiselle yrittäjälle mitään.

Varausjärjestelmän maksuton perusversio tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet tehokkaan verkkomyyntiin. Kuka tahansa yrittäjä voi näin tulla mukaan—pelkäämättä lisäkuluja.

Halutessa yrittäjä voi asentaa varauskalenterit myös omille nettisivuille säästääkseen aikaa ja välttääkseen tuplavarauksia.

Jokainen organisaation jäsen voi myös tilata meiltä nettisivut huippualennettuun hintaan.

Lisää nettisivuista

Usein kysyttyä

Miten uuden yrityksen tuotteet lisätään hakemistoon?

Yrityksen on luotava ilmainen WebiaBooking tili ja lisättävä ainakin yksi tuotekortti. Sen jälkeen Webian tiimi lisää kyseinen yritys hakemiston rajapintaan ja yrityksen tuotteet näkyvät hakemistossa nettisivuilla.

Mitä jos joillakin alueen yrittäjistä on jo toinen varausjärjestelmä käytössä?

Kyseisen yrityksen tuotteen voidaan lisätä WebiaBooking hakemistoon rajapintojen avulla. Yrityksen tuotteet ja palvelut löytyvät hakemistosta samalla tavalla kuin WebiaBooking käyttäjien.

Mitä majoitushakemiston käyttö ja ylläpito maksavat?

Yksittäisille yrittäjille varausjärjestelmän käyttö on maksuton ja he voivat halutessa käyttää WebiaBooking varauskalenterit myös omilla nettisivuilla. Majoitushakemiston ylläpito ja käyttö on alkaen 150€/kk ja se veloitetaan yleensä suoraan alueorganisaatiolta.

Kuka ylläpitää tiliä?

Alueorganisaatioilla ei ole yhteistä tiliä vaan jokaisella yrittäjällä on oma tili, jossa hän hoitaa omat tuotteensa ja palvelunsa. Kaikki varaukset ja maksut lähtevät suoraan yrittäjälle.

Tekninen tuki

Tukitiimimme auttaa sinua kaikissa WebiaBooking asioissa. Jos sinulla on kysyttävää tai olet törmännyt johonkin ongelmaan, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Otamme myös mielellään kaikki palautteet vastaan.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko yhdistää useat matkailuyritykset yhdelle sivustolle?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä sopivin, tehokkain ratkaisu juuri sinulle.

Soita tai jätä viesti