Tee WordPress-nettisivuistasi oma tehokas myyntikanava

Nosta myyntiäsi ammattilaisten tekemillä, kauniilla nettisivuilla, jotka ovat räätälöityjä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Integroimalla WebiaBooking varausjärjestelmä nettisivuihin, annat asiakkaillesi mahdollisuuden varata kaikki tuotteesi ja palvelusi vain muutamalla klikkauksella—ilman komissiota.

Webian tekemät nettisivut ovat täysin responsiivisia, käyttäjäystävällisiä ja sisäisesti hakukoneoptimoituja.

Valitse sopivin kotisivupaketti

Parempi palvelu, enemmän varauksia

Kotisivusi on investointia vain jos se tuo varauksia.

Ratkaisevat tekijät ovat: sivuston latausnopeus, responsiivisuus ja käyttäjäystävällisyys. Toisin sanoin, kuinka nopea verkkosivustosi on? Toimiiko se kaikilla laitteilla? Kuinka selkeä ja helppokäyttöinen se on?

Ominaisuudet kuten superhaku etusivulla helpottavat asiakkaita löytämään haluamansa palvelut nopeasti, kun taas visuaaliset helppolukuisat tuotekortit varauskalentereilla antavat heille mahdollisuuden tehdä varaus heti.

Juuri siksi kaikissa Webian tekemissä nettisivuissa WebiaBooking varausjärjestelmä on valmiiksi integroituna. Se tarjoaa asiakkaillesi paremman ostokokemuksen ja säästää samalla sinun aikaasi.

WebiaBooking Valitse kotisivupaketti

Luotettavampi maine

Kotisivusi on asiakkaan ensivaikutelma liiketoiminnastasi. Mitä hän näkee, sen hän odottaa saavansa. Kuinka hyvin kotisivusi edustaa liiketoimintaasi?

Nykyaikainen suunnittelu ja ulkoasu, ammattitasoiset valokuvat ja erinomaiset palautteet parantavat luottamustasi, kun taas hyvin optimoitu sisältö nostaa sinun korkeammalle hakutuloksissa. Luovut ilmaisista orgaanisista nettisivukävijöistä ja paremmista konversioista, kun et pidä huolta tärkeimmästä työkalustasi—nettisivuistasi.

Kotisivusi voi ja pitäisi olla sinun oma, tehokas, komissiovapaa myyntikanava. Webian tekemät nettisivut antavat sinulle siihen tarkoitetut työkalut.

Nettisivujen päivitys Tutustu hintoihin

Päivitykset suoraan WebiaBooking hallintapaneelista

Jos sinusta tuntuu, että nettisivujen päivitys ja ylläpito on aikaa ja rahaa vievää hässäkkä, et ole yksin.

Juuri siksi Webian tekemät nettisivut käyttävät WebiaBooking lisäosaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden päivittää nettisivut suoraan varausjärjestelmän hallintapaneelista. Päivitä hinnat, lisäpalvelut, varustuksen ja jopa valokuvat, ja ne päivittyvät automaattisesti myös nettisivuillasi.

Kaikki WebiaBookingista tulevat päivitykset ovat valmiiksi käännettyjä englanniksi ja venäjäksi, joten säästä aikaasi ja rahaasi myös siinä.

Tutustu hallintapaneeliin Katso kotisivupaketit

Usein kysyttyä

Miten saan ilmaisen konsultaation nettisivuistani?

Lähetä sähköposti osoitteeseen info@webia.fi tai soita numeroon 045884477. Kerro lyhyesti mitkä nettisivut ovat kyseessä ja ehdota sinulle sopivia konsultaatioaikoja. Tiimimme ottaa sinuun yhteyttä.

Haluan WordPress-nettisivut. Onnistuuko?

Toteutamme kaikki nettisivut WordPress-alustalla. Webian oma teema ja WebiaBooking lisäosa mahdollistavat helpon ja nopean nettisivujen päivityksen myös omatoimisesti. Löydät kaikki ohjeet meidän tietopankistamme.

Mitä nettisivut maksavat?

Nettisivujen hinta riippuu niiden koosta, ominaisuuksista ja sisällön määrästä. Koska teemme yhteistyötä vain matkailuyrittäjien kanssa, olemme räätälöineet kaikki meidät tuotteet ja työkalut juuri matkailualan tarpeisiin. Meillä on mm. valmiit usealle kielelle käännetyt pohjat varausehdoille, useat käyttäjäystävälliset tuotekorttimallit, omat lisäosat jne. Tämä nopeuttaa nettisivujen tekemistä ja sen ansiosta vähentää kuluja. Voit tutustua hinnastoon tästä.

Mitä tapahtuu nettisivuilleni, jos haluan jonain päivänä luopua WebiaBooking-varausjärjestelmästä?

Olisimme erittäin surullisia, että lähdet pois, mutta säilytät siitä riippumatta kaikki nettisivuoikeudet. Jos nettisivuillasi on käytössä WebiaBooking lisäosa, tuotekortit on tehtävä uudestaan niin, että niissä oleva sisältö ei tule suoraan varausjärjestelmästä. Superhaku lakkaa toiminnasta myös.

Kuukausimaksulla tilatut nettisivut eivät valitettavasti toimi ilman varausjärjestelmää lainkaan.

Olen tyytyväinen nykyiseen webhotelliin. Onko pakko vaihtaa teidän palveluihin?

Voit halutessa jatkaa entisen webhotellin käyttöä. Tarvitsemme siinä tapauksessa ainakin FTP-tunnukset emmekä voi valitettavasti takaa parhaan mahdollisen sivustonopeuden ja turvallisuuden. Emme myöskään tarjoaa ylläpitopalveluja ulkopuolisilla palvelimilla oleville nettisivuille.

Kaikki kuukausimaksilla tehdyt nettisivut sijaitsevat meidän palvelimilla.

Mikä nettisivuvaihtoehto sopii minulle parhaiten?

Räätälöidyt nettisivut kertamaksulla ovat lähes kaikille sopiva vaihtoehto.

Jos tarjoat majoitusta ja sinulla on yli viisi majoituskohdetta, suosittelemme ehdottomasti nettisivuja superhaulla. Superhaku on ehdoton tänä päivänä ja tarjoaa nykyaikaisen käyttäjäkokemuksen asiakkaillesi.

Jos sinulla on vain muutama tuote etkä haluaa panostaa nettisivuihin lainkaan, nettisivut kuukausimaksulla saattava olla sinulle sopivin vaihtoehto.

Nettisivujen ylläpito

Haluatko että nettisivuistasi pitävät huolta ammattilaiset? Tilaa meiltä luotettava ylläpitopalvelu. Sisällön päivitys kuuluu hintaan.

Ylläpitopaketit

Valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto

Sinun yritys, sinun nettisivut. Päätät itse miten hyvin ne myy.

Tilaa verkkosivut varausjärjestelmällä