Tee WordPress kotisivuistasi oma tehokas myyntikanava

Tuntuuko sinusta, että kotisivusi eivät tuo yhtä paljon myyntiä kuin toivoisit? Onko sinulla paljon kävijöitä, jotka eivät tee varauksia? Voisiko yrityksesi tulla paremmin löydetyksi Googlessa? Vai onko nyt muuten vaan aika päivittää nettisivut seuraavalle tasolle?

Olet oikeassa paikassa. Meidän nettisivut varausjärjestelmällä ovat täysin räätälöity, henkilökohtainen paketti, joka suunnitellaan ja rakennettaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Ruvetaan siis hommiin

Jos haluat nostaa
myyntiäsi verkossa,

Tarvitset oikein tehdyt nettisivut

Kun katsot suosituimpia myyntikanavia, joita nykymatkailija on tottunut käyttämään, niitä kaikkia yhdistää seuraavat asiat:

 • Sopivan majoituksen tai elämyksen etsiminen helposti ja nopeasti
 • Varaaminen saman tien, ilman yhtään soittoa tai sähköpostia
 • Maksaminen heti ja kätevästi verkossa
 • Toimivuus kaikilla laitteilla
 • Selkeä rakenne ja nykyaikainen ulkoasu
 • Erinomainen hakukoneoptimointi

Webian toteuttaman nettisivut antavat sinulle kaikki tarvittavat työkalut, joilla sinä pystyt tarjoamaan samanlaisen kokemuksen omilla nettisivuilla, riippumatta yrityksesi koosta.

Nostetaan näkyvyyttäsi yhdessä

Uudet verkkosivut saatiin nopealla aikataululla ja jo kesällä meillä oli nopeat, selkeät ja nykyaikaiset verkkosivut. Kaikki toiveemme ja visiomme huomioitiin hyvin. Yhteydenpito on ollut varmaa ja sujuvaa. Ongelmatilanteet on ratkaistu aina nopeasti.

Milla Horppu, Oravasalmen Huvilat

Räätälöidyt nettisivut ovat
oikea ratkaisu sinulle, jos…

 • Olet kotimaan matkailuyrittäjä, joka myy tuotteita tai palveluita verkossa
 • Sinulla on jo nettisivut, mutta ne eivät tuo tarpeeksi myyntiä tai niitä on muuten aika päivittää
 • Sinulla on aika ja halu panostaa nettisivuihin
 • Haluat vahvemman brändin, joka erottuu kilpailijoista
 • Haluat tarjota asiakkaillesi parhaan mahdollisen palvelun
 • Haluat nettisivut, joita on helppo skaalata yrityksesi kasvun myötä

Tilaa uudet nettisivut jo tänään

Kotisivupakettiin kuuluu…

Hakukoneoptimoidut WordPress nettisivut

Webian toteuttamat nettisivut ovat nopeat, turvalliset ja täysin sisäisesti optimoidut. Jokainen kotisivu on käsin koodattu ja suunniteltu juuri sinulle. Ne toimivat kaikilla laitteilla, ne löytyvät Googlesta ja niitä on helppo ylläpitää. Ja niissä on kaikki haluamasi toiminnot: Webian tiimi löytää sinulle parhaat, turvalliset lisäosat tai kehittää ne täysin itse. Rajoja ei ole.

Täysin integroitu varausjärjestelmä

Me Webialla uskomme siihen, että nettisivujen tärkein tehtävä on nostaa myyntiä. Siksi kaikki meidän nettisivut ovat rakennettu WebiaBooking varausjärjestelmällä, joka antaa asiakkaillesi mahdollisuuden tehdä varaus poistumatta kotisivuiltasi. Sinun täytyy vain hyväksyä tulevat varaukset.

Brändi, strategia ja ostopolku

Ennen kuin edes aloitamme toteutuksen, pidämme kanssasi noin tunnin pituisen palaverin, jossa me käydään läpi kaikki tarjoamasi tuotteet ja tärkeimmät asiakasprofiilit. Laadimme yhdessä strategian, joka nostaa brändisi vahvemmin esille nettisivuilla ja ylipäätään verkossa. Tuotteista ja asiakkaan ostopolusta tehdään selkeä runko, jota käytetään myös nettisivujen rakenteessa. Ja jos et ole koskaan miettinyt näitä asioita, ei hätää – tämä on silloin paras hetki panostaa asiaan, koska me ohjaamme sinut askel kerrallaan kunnes tiedät tasan tarkkaan mitä myyt, kenelle ja miten.

Vinkkejä ja ohjeita sisällön päivitykseen

Nettisivujen tekninen toteutus on vain yksi olennainen osa hakukoneoptimointia. Vielä tärkeämpi on nettisivujen sisältö. Siksi kokosimme yhteen meidän parhaat vinkit ja ohjeet miten kirjoitat sellaisen sisällön, joka nostaa näkyvyyttäsi Googlessa ja houkuttele asiakkaita tekemään ostoksen saman tien.

Ei ole aikaa tai halua toteuttaa sisältö itse? Webia voi hoitaa sen puolestasi.

Paljon muutakin kuin nettisivut

Räätälöidyt nettisivut vaativat aikaa niin sinulta kuin meiltä. Jokainen projekti on toteutettu rakkaudella ja huolella. Toteutukseen menee noin kuukausi ja käytännössä se tapahtuu näin:

 • Valmistaudu 60 minuutin palaveriin, jossa käydään läpi yrityksesi tarpeet, toiveet ja tarjonta
 • Tutustu Webia laatimaan visuaaliseen ilmeeseen ja suositeltuun nettisivurakenteeseen
 • Perehdy sisällöntuotantovinkkeihin ja ohjeisiin
 • Toimita ohjeiden mukaisesti logo, sisältö sekä varausehdot
 • Luo WebiaBooking tili ja lisää kaikki tuotteet
 • Valitse haluamasi julkaisupäivä
 • Anna palautteesi jokaisesta muutoskierroksesta (yhteensä kaksi)
 • Saat uudet WordPress nettisivut noin kuukauden kuluttua
 • Varaa tarvittaessa koulutusaika

Säästä ylläpitokuluissa

Päivitä kotisivut suoraan WebiaBookingista

Jos sinulla ei ole paljon kokemusta nettisivuista, niiden päivittäminen voi tuntua hankalalta. Siksi apunasi on WebiaBooking – se päivittää kotisivusi puolestasi! Syötä tiedot varausjärjestelmään, ja ne näkyvät parin tunnin sisällä nettisivuilla:

 • Kuvat
 • Esittelytekstit
 • Varustukset
 • Lisäpalvelut
 • Hinnat ja hintakaudet
 • Etäisyydet ja sijainnit
 • Asiakaspalautteet

Mutta tässä ei vielä kaikki! Koska WebiaBooking on saatavilla suomeksi, englanniksi ja venäjäksi, myös kaikki sen kautta tuleva sisältö on kolmella kielellä. Ja kaikista parasta? Suurin osa tiedoista, kuten varustus ja lisäpalvelut, ovat valmiiksi käännettynä puolestasi. Sinun on vain laitettava ruksit laatikkoihin.

Tutustu varausjärjestelmään

Jos mietit, onko räätälöity kotisivu sopiva ratkaisu yrityksellesi…

Minulla ei ole kotisivuja lainkaan

Olet oikeassa paikassa! Me hoidamme puolestasi verkkotunnuksen ja webhotellin, niin sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Onko kotisivutekstien kirjoittaminen hankalaa? Ei huolia. Meiltä saa siihenkin apua. Jos räätälöity kotisivu on tässä vaiheessa liian iso projekti sinulle, suosittelemme tutustumaan käyttövalmiin nettisivuihin.

Kuinka paljon aikaa kotisivut vievät minulta?

Käyttämäsi aika riippuu siitä, haluatko oikeasti nostaa myyntiä ja kuinka paljon sisältöä sinulla on jo olemassa. Jos jaksat panostaa teksteihin, myös näkyvyytesi verkossa on silloin parempi ja asiakas saa paremman kuvan palveluista. Jos sinulla on jo mahdollisimman hyvä sisältö, sinun täytyy panostaa ainoastaan konseptipalaveriin sekä antaa meille palautteet toteutuksen myötä.

En ole käyttänyt WordPressiä ennen enkä osaa päivitä sisältöä

Hyvät uutiset: suurin osa päivityksistä tapahtuu WebiaBookingin kautta. Päivität siis tuotteesi ja palvelusi omassa hallintapaneelissa, ja ne päivittyvät automaattisesti kotisivuillasi. Mikäli muu sisältö kaipaa päivitystä, meiltä löytyy selkeät video-ohjeet ja asiakaspalvelumme on aina tukenasi. Meiltä saa myös laadukasta ylläpitoa, jossa sisällönpäivitys kuuluu hintaan.

Onko minun pakko ottaa WebiaBooking käyttöön?

Ei. Jos et halua varausjärjestelmää omille nettisivuille, ne toteutetaan ilman sitä. Huomaa että se saattaa vaikuttaa nettisivujen hintaan, koska silloin kaikki tuotteet on lisättävä käsin eikä varausjärjestelmän kautta. Myös päivitys on silloin manuaalinen.

Kuuluuko varausjärjestelmä nettisivujen hintaan?

WebiaBooking varausjärjestelmä on valmiiksi asennettu ja säädetty, mutta siitä on maksettava erikseen. Saat valita haluamasi paketin. Huomaa että normaalisti WebiaBooking lisäosa on saatavilla vain Plus-versiosta, mutta nettisivujen omistajana saat sen myös Basic-versiossa.

Millä alustalla kotisivut toteutetaan?

Kaikki Webian nettisivut toteutetaan WordPressillä. Jos haluat nettisivut jollain muulla alustalla, ota meihin yhteyttä.

Mitä jos haluan joskus irtisanoa teidän palveluista? Jäävätkö nettisivut minulle?

Kyllä jäävät. Olisimme erittäin surullisia, että lähdet pois, mutta säilytät aina kaikki nettisivuoikeudet. Kun nettisivut ovat julkaistu verkkoon ja kokonaan maksettu, olet niiden omistaja. Ainoa mikä poistuu irtisanomisen yhteydessä on itse varausjärjestelmä, mutta nettisivut toimivat ilman sitä. Jos nettisivuillasi on käytössä WebiaBooking lisäosa, tuotekortit on tehtävä uudestaan niin, että niissä oleva sisältö ei tule suoraan varausjärjestelmästä. Superhaku lakkaa toiminnasta myös.

Paljonko nettisivut maksavat?

Nettisivujen hinta riippuu niiden koosta, ominaisuuksista ja sisällön määrästä. Koska kyseessä ovat täysin räätälöidyt nettisivut vahvalla brändistrategialla ja selkeällä ostopolulla, ja joiden toteutukseen menee vähintään kuukausi aikaa, paketin hinta on alkaen 2500€. Mikäli budjettisi ei salli tätä tässä vaiheessa, suosittelemme tutustumaan käyttövalmiin nettisivuihin.

Olen tyytyväinen nykyiseen webhotelliin. Onko pakko vaihtaa teidän palveluihin?

Voit halutessa jatkaa entisen webhotellin käyttöä. Tarvitsemme siinä tapauksessa ainakin FTP-tunnukset emmekä voi valitettavasti takaa parhaan mahdollisen sivustonopeuden ja turvallisuuden. Emme myöskään tarjoaa ylläpitopalveluja ulkopuolisilla palvelimilla oleville nettisivuille.

Kaikki kuukausimaksilla tehdyt nettisivut sijaitsevat meidän palvelimilla.

Eikä tässä vielä kaikki!

Meiltä saat myös laajan valikoiman lisäpalveluita, brändäyksestä sisällön kääntämiseen. Webia voi hoitaa tarvittaessa kaiken.

Brändäys – 450€

Onko yrityksesi vailla logoa ja visuaalista ilmettä? Toteutamme sinulle logo, valitsemme brändille sopivat fontit ja luomme väripaletin. Hintaan kuuluu noin tunnin pituinen konseptipalaveri.

Sisällön tuotanto – alk. 150€

Ei ole aikaa tai halua kirjoittaa omat tekstit? Ei hätää, voimme kirjoittaa ne sinun puolestasi. Pidämme ensin yhteinen palaveri, jossa käydään läpi tarjoamasi palvelut sekä asiakasprofiili, ja Webia hoitaa sitten loput.

Sisällön kääntäminen – alk. 50€

Käännämme mielellään sisältöösi englannin tai venäjän kielille. Hinta lasketaan sisällön määrän mukaan.

Tilaa juuri sinulle tehdyt WordPress kotisivut

Sinun yritys, sinun nettisivut. Päätät itse miten hyvin ne myy.

  Kerro lyhyesti yrityksestäsi ja tuotteistasi

  Onko sinulla valmis brändistrategia?

  Onko sinulla valmiit asiakasprofiilit?

  Onko sinulla Google Analytics tiliä?

  Mikä on budjettisi nettisivuille?

  Haluan nettisivut seuraavilla kielillä...

  SuomiEnglantiVenäjäSaksaRuotsi

  Tarvitsen käännökset...

  Tarvitsen nettisivujen lisäksi...

  Haluan siirtää nettisivut Webian webhotellille...

  Huomaa, että Webia ei voi takaa samoja tuloksia eikä tarjota kuukausittaista ylläpitoa, jos nettisivut eivät ole meidän omilla, turvallisilla palvelimilla.

  Muita kommentteja tai toivomuksia