Varauskalenteri

Integroimme varauskalenterin verkkosivullesi etkä enään tarvitse kolmansien osapuolten palveluita. Integraatioilla tarkoitetaan järjestelmän siirtämistä sivuillesi. Hallinnoit kaikkia varauksiaksi yhdestä paikasta ja voit käyttää pikavarausta suoraan nettisivullasi.

Ominaisuudet

Tehty juuri sinulle

Ei enää turhia puhelinsoittoja ja sähköpostiviestejä. Saat yksinkertaisen hallintakäyttöjörjestelmän ja automaattilaskutusen yhdellä klikkauksella. Varauskalenteri säästää aikaa, kun tietojen päivitys tehdään vain yhteen paikkaan ja tilaukset siirtyvät järjestelmään automaattisesti. Käyttämällä tehokasta ja helppokäyttöistä varauskalenteria voit istua alas ja nauttia.

Helppo hallinnoida

Varausjärjestelmämme ei ole vaikea eikä monimutkainen, mutta kuitenkin opetamme ja selkeytämme sen käyttämistä. Jälkeenpäin itse pystyt niinkuin tähänkin asti hoitamaan varauksia, mutta digitaalisesti.

Helppokäyttöinen asiakkaillesi

Integroidulla varauskalenterilla asiakkaasi näkevät aina ajankohtaisen tiedon hinnoista ja vapaista varausajoisa. Vahvistetut ja käsittelyssä olevat varaukset näet reaaliajassa. Kaikki loma-asuntosi ovat varattavissa muutamalla hiiren klikkauksella. Asiakkaillesi se on nyt helppoa kuin koskaan aikaisemmin.

Ei kuukausimaksuja

Eikä muita sitoamuksia. Me asennamme varauskalenterimme nettisivuillesi ja vasta sen jälkeen kun olet tyytyväinen teet ostopäätöksen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä