Tehokas vuokrausratkaisu juuri sinulle

Vuokrausjärjestelmämme on kehitetty erityisesti suomalaisille mökkiomistajille yhteistyössä heidän kanssaan. Se on tehokas, testattu ja todistettu ratkaisu, joka lisää suoria vuokrauksia huomattavasti.

Unohda kolmansien osapuolien sivustot – ala myymään omilla ehdoillasi.

Varaamisen kolme helppoa askelta

01. Mahdolliset vieraasi valitsevat vapaat päivämäärät kalenterista, joka on aina automaattisesti ajan tasalla. Ohjelmisto laskee hinnan ja mahdolliset verot, ja vieraasi voivat valita tarvittavat lisäpalvelut, kuten haluamansa petivaatteet tai loppusiivouksen.

02. Sen jälkeen vieraasi täyttävät varaustietonsa, yhteystietonsa ja haluamansa maksutavan. Kun lähetysnappulaa on painettu, varaus näkyy heti kalenterissa ja on käsittelyssä.

03. Saat ilmoituksen uudesta varauksesta jonka voit tarkistaa ja hyväksyä, minkä jälkeen se näkyy kalenterissa varattuna. Ohjelma automaattisesti lähettää vieraalle varmistuksen ja luo kaksi laskua: toisen varausmaksua ja toisen lopullista maksua varten.

Kaikki yhdessä paikassa

Varausjärjestelmässämme on oma kojelauta, jota voit käyttää millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Et tarvitse kuin nettiyhteyden.

Kirjaudu tilillesi mistä vain, milloin vain ja hallitse kaikkia mökkitonttejasi, asiakkaitasi ja varauksiasi yhdestä paikasta.

Jos käytät kalenteriasi useilla sivustoilla, kaikki varaukset tulevat silti suoraan tilillesi.

Kojelautasi avulla voit myös mm. muuttaa mökkialueesi tietoja, lisätä ja poistaa kuvia ja asettaa kausittaiset hinnat.

Aloittaminen on helppoa ja nopeaa

Varausjärjestelmämme on SaaS-pilvipalvelu, joten sitä ei tarvitse asentaa ja siihen pääsee kaikilla selaimilla. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä.

Jokainen järjestelmäämme liitetty kiinteistö sisältää oman kalenterinsa, joka on liitettävissä mihin tahansa kotisivuun. Tämän tehdäkseen ei tarvitse kuin kopioida ja liittää pari riviä koodia, jolloin ohjelma hakee kalenterin puolestasi. Samaa koodia voi sitten käyttää missä tahansa muilla kotisivuilla, antaen sinulle enemmän mahdollisia myyntikanavia.

Haluatko enemmän suoria vuokrauksia?

Aloita nyt. Se on ilmaista.