Siirry vanhasta Google Analyticsista GA-4:ään – Miksi ja miten

Julkaistu 28.03.2023

EtusivuBlogi → Siirry vanhasta Google Analyticsista GA-4:ään – Miksi ja miten

Google on julkaissut uuden version Google Analyticsista, nimeltään GA-4. Tämä versio tulee korvaamaan vanhan Universal Analyticsin, joten sinun tulee siirtyä uuteen versioon. Tässä blogipostissa käymme läpi mitä GA-4 tarkoittaa ja miksi siirtyminen on tärkeää.

Mitä GA-4 tarkoittaa?

GA-4 on uusi versio Google Analyticsista, joka on suunniteltu vastaamaan paremmin nykyaikaisia verkkosivustoja ja -sovelluksia. Se sisältää uusia ominaisuuksia, jotka auttavat verkkosivuston omistajia ymmärtämään paremmin kävijöitään ja sivuston suorituskykyä.

Miksi siirtyä GA-4:ään?

GA-4 sisältää monia uusia ominaisuuksia, kuten automaattisen tapahtumaseurannan ja paremman kävijäpolkujen analyysin. Nämä ominaisuudet auttavat ymmärtämään paremmin kävijöiden toimintaa ja sitä, miten he vuorovaikuttavat sivustosi kanssa. Se myös tarjoaa syvällisempää analytiikkaa ja helpompaa integrointia muiden Google-markkinointityökalujen kanssa, kuten Google Adsin kanssa.

Kuinka siirtyminen tehdään?

Siirtyminen GA-4:ään on helppoa, ja se voidaan tehdä yksinkertaisesti lisäämällä uusi GA-4-pikseli verkkosivustolle. Vanhan GA-pikselin poistaminen ei ole tarpeellista, sillä molemmat voivat olla käytössä rinnakkain. Google on julkaissut kattavat ohjeet siirtymiseen, jotka löydät täältä: https://support.google.com/analytics/answer/9744165?hl=fi.

Uudet ominaisuudet ja mitä ne tarkoittavat

GA-4:n tärkeimmät ominaisuudet ovat tapahtumapohjaiset mittarit ja mahdollisuus seurata käyttäjäkokemusta mobiilisovelluksissa. Tämä tarkoittaa, että verkkosivuston omistajat voivat seurata tarkemmin, mitä kävijät tekevät sivustolla, miten kauan he viettävät aikaa sivustolla ja mitä he ostavat tai lataavat sivustolta.

Kiinnostaako sinua käydä nämä ominaisuudet ja GA-4 ylipäätään yhdessä läpi? Käy jättämässä kommentti meidän Facebook sivuilla!

Jos tarvitset apua siirtymisessä tai GA-4:n käyttöönotossa, ota rohkeasti yhteyttä.

Samasta aiheesta:

5 vinkkiä mökkikuvauksen kirjoittamiseen

Miten alueen palvelut ja aktiviteetit voivat lisätä varauksia

Milloin on aika päivittää nettisivut